Pravila privatnosti

 
IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

Auto Centar Bišćan, Veliko Trgovišće 49214, Dubrovčan 17d, OIB: 46589455686, u svom poslovanju prikuplja i obrađuje podatke svojih kupaca i korisnika usluga te poduzima mjere kako bi obrada osobnih podataka bila zakonita, poštena i transparentna.

Prikupljanje, obrada i upotreba podataka provode se u skladu s propisima o zaštiti podataka, te pojmovi koji se koriste u ovoj Izjavi imaju značenje određeno Uredbom EU 2016/679.

Auto Centar Bišćan se obvezuje pružati zaštitu osobnim podatcima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke. Svi djelatnici Auto Centar Bišćan i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Auto Centar Bišćan ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s ovog weba ili s internetskih stranica do kojih čitatelji dođu putem linka s ovog weba.

Pažljivo pročitajte pravilnik prije korištenja web stranice jer on objašnjava naš način obrade osobnih podataka i korištenja kolačića. Korištenjem ove web stranice podrazumijeva se da prihvaćate pravila.

 
PRIKUPLJANJE PODATAKA
KONTAKT OBRAZAC

Podatci poslani putem kontakt obrasca za rezervaciju termina ili upita na našoj web stranici šalju se na adresu e-poštu naše tvrtke, čiji je domaćin naš pružatelj usluga hostinga, Plus Hosting Grupa d.o.o.. Ti se upiti čuvaju samo u svrhu korisničkog servisa i nikad se ne upotrebljavaju u marketinške svrhe ili dijele s trećim stranama.

GOOGLE ANALYTICS

Na našoj web stranici koristimo Google Analytics za anonimno praćenje korištenja našeg web mjesta. Dakle, ne prikupljaju se personalizirani podatci. Ako želite isključiti Google Analytics koji nadzire vaše ponašanje na našoj web stranici, koristite ovu vezu: Google Analytics Opt-out.

 
INFORMACIJE O OBRADI OSOBNIH PODATAKA

Vaše osobne podatke obrađivat ćemo mi kao voditelj obrade radi ispunjavanja vaših zahtjeva, i to na sljedeći način:

Obrada podataka temelji se na Članku 6 (1) (a) Opće uredbe o zaštiti podataka ako za to date odgovarajuću privolu i/ili na temelju Članka (1) b) Opće uredbe o zaštiti podataka u slučaju zahtjeva putem interneta.

Obrađujemo vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:

Podatci  Svrha
1. Podatci za identifikaciju i kontakt (ime i prezime, adresa e-pošte, telefonski broj) Slanje upita
   
KORIŠTENJE KOLAČIĆA

Ova web stranica koristi kolačiće (“cookies”) – male tekstualne datoteke koje se nalaze na vašem računalu kako bi web mjesto omogućilo bolje korisničko iskustvo. Kolačići se općenito koriste za zadržavanje korisničkih postavki, pohranjivanje podataka za online kupnju i pružanje anonimnih podataka o praćenju aplikacijama trećih strana poput Google Analytics. Kolačići uglavnom postoje kako bi poboljšali vaše iskustvo pregledavanja. Međutim, možda biste radije onemogućili kolačiće na ovoj web stranici i na drugima. Najefikasniji način da to učinite je onemogućivanje kolačića u vašem pregledniku.

Upute za upravljanje kolačićima za najčešće korištene internetske preglednike možete pronaći na sljedećim stanicama:

Također koristimo kolačiće trećih strana poput Facebooka i Googlea koji nam trebaju za praćenje aktivnosti svih posjetitelja naše web stranice.

  • Google Analytics – s njime pratimo aktivnosti na web stranici i temeljem rezultata analize kunaprijeđujemo dalje našu domenu i radimo za vas zanimljiviji te u konačnici korisniji sadržaj.

O kolačićima možete još više saznati ovdje: http://www.allaboutcookies.org/

 
 
VAŠA PRAVA

U bilo kojem trenutku na Vaš zahtjev možemo ažurirati vaše osobne podatke, primjerice, adresu e-pošte za potrebu slanja newslettera. Ili to možete učiniti sami ukoliko naši sustavi ili aplikacije nude tu funkcionalnost.

Ako smatrate da su vaša prava ugrožena, obratite nam se putem e-pošte na adresu: tomislav@auto-biscan.hr ili nam pošaljite pismo na adresu Auto Centar Bišćan d.o.o.,  Veliko Trgovišće 49214, Dubrovčan 17d.

Da biste iskoristili svoje pravo na pritužbu (Članak 77. Opće uredbe o zaštiti podataka), kontaktirajte Agenciju za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 11, 10000 Zagreb, www.azop.hr

 
UVJETI I IZMJENE

Uvjeti ove Izjave o zaštiti privatnosti uređuju upotrebu kolačića i svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Izjave, osim kolačića trećih strana. Auto Centar Bišćan d.o.o. zadržava pravo izmjene ove Izjave i pravila o kolačićima u bilo kojem trenutku kako bi prenio nove važne informacije te kako biste bili informirani o načinima na koje Auto Centar Bišćan na svojim internetskim stranicama štiti vaše podatke. Shodno tomu, preporučamo da povremeno provjerite ažuriranja na ovoj stranici.

KONTAKT
INFORMACIJE O TVRTKI:

Auto Centar Bišćan, Veliko Trgovišće 49214, Dubrovčan 17d
OIB: 46589455686

ADRESA ELEKTRONIČKE POŠTE:

tomislav@auto-biscan.hr

INFO TELEFON:

+385 49 587 550